Smykkepleie

Hvordan tar jeg vare på mine nye smykker fra Ariviera?
På grunn av det ytre laget med karatgull vil ikke Ariviera's smykker sverte og falme like raskt som sterlingsølv eller gullbelagte materialer, men fordi gullfylt materiale består av et lag med gull over en base av et annet metall krever det litt annerledes behandling enn solid gull.

 

Du bør unngå kjemikalier som blekemiddel, oljer eller rengjøringsmidler når du skal rengjøre smykket ditt, og unngå å spraye parfyme direkte på smykkene dine - dette kan fjerne beskyttelseslaget til smykket som hindrer slitasje. Gullfylte smykker bør ikke brukes i badekaret, i dusjen, i svømmebassenget eller i sjøvann, da det vil bidra til at fargen falmer mye raskere fordi smykket er fuktig over lengre tid. Vi anbefaler å tørke vekk eventuell fukt som kan komme på smykket (alt fra vann til parfyme til svette). Rengjør smykket med en myk, ren klut for å maksimere glansen til smykket. Helst oppbevar smykket ditt i en lukket beholder, slik at metallet ikke kan oksidere.

 

Dersom du oppbevarer smykket i et smykkeskrin med flere smykker, bruk silkepapir mellom hvert smykke for å beskytte smykkene mot riper. Riper er vanskelige å fjerne og man bør ikke prøve å file de vekk da det vil fjerne gullfargen og ofte eksponere det underliggende metallet.