This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

• FRI FRAKT PÅ ALLE NORSKE ORDRE OVER 500kr • Vi har klarna - kjøp nå, betal senere • -20% PÅ ALLE LAGERFØRTE VARER

Spørsmål & svar

Må jeg betale toll på produktene jeg bestiller?
Norske bestillinger pålegges ingen tollavgift. Vi sender fra Norge.

Varer vi sender ut av Norge kan bli tolldeklarert og du blir nødt til å betale tollkostnaden når du mottar pakken din. Tollen blir ikke medberegnet på våre sider. Ariviera er ikke ansvarlige for ditt lands tollreguleringer.

Hvor produseres smykkene deres? 
Ariviera's smykker blir produsert i Portugal.

Hvor produserer dere duftlysene deres?
Ariviera's duftlys produseres i "dufthovedstaden" Grasse i Frankrike.

Hvor produserer dere coasterene deres?
Ariviera's coastere produseres i India.

Hva er smykkene deres laget av?
Vi produserer smykkene våre i 14k gullfylt materiale og i 925 sterling sølv, som også har et ekstra fargebesklyttende lag for å forhindre hverdagsslitasje.

Hva betyr det at smykkene deres er "gullfylt"?
Gullfylt materiale er et utmerket alternativ til solid gull, som tilbyr gullfargens karakteristiske varme farge til en brøkdel av prisen. Samtidig vil smykker i gullfylt materiale holde seg bedre og beholder verdi, sammenlignet med smykker laget i kun et gullbelagt materiale.

Til tross for hvordan det høres ut er ikke gullfylt materiale solid gull. I dag er gullfylt materiale en kvalitetsbetegnelse regulert av Federal Trade Commission, stemplet med "GF". For at et smykke skal benytte seg av et "GF" -stempel, må materialet bestå av minst 10 karat som er mekanisk påført et uedelt metall. Laget med gull må også være minst 1/20 (5%) av smykkets totale vekt. Alle Ariviera's smykker har 14 karats gull-lag, og oppfyller slik den føderale kvaliteten som er fastsatt av FTC.

Gullfylte smykker lages ved varme- og trykkbinding av ett lag karat gull til en kjerne av messing. Verdien av gullfylte materialer er høyere enn gullbelagte materialer fordi gullfylte smykker har et faktisk lag med gullkarat, og ikke bare et mikroskopisk lag med gull som er tilfellet med gullbelagt materiale. Karatgullbelegget øker også motstandsdyktigheten for skader på metallunderlaget betydelig. OBS! Vær oppmerksom på at gullfylte smykker ikke kan støpes om. 

Kan dere lage smykkene deres i solid gull?
Ja, vi kan lage alle smykkene våre i 14K og 18K solid gull. Om du ønsker et smykke i solid gull, send oss en uforpliktende mail for videre dialog og informasjon på contact@ariviera.com.

Er produksjonen deres bærekraftig?
Ariviera tar alltid bevisste, etiske og bærekraftige valg, slik at du som kunde av Ariviera ikke skal trenge å bekymre deg over hva du støtter ved å handle hos oss. Vi benytter oss alltid av skreddersydd FSC-godkjente resirkulerte materialer til vår emballasje og innpakning. Våre eksklusive smykkeesker er alltid trukket i vegansk skinn. 

Er det garanti på smykkene deres?
Ja, alle smykker fra Ariviera kommer med 1 års garanti.

Hvilke andre metaller binder dere gullet deres med?
Ariviera bruker både messing og 925 Sterling sølv, som er en legering av 92,5% sølv og 7,5 kobber og spor av andre naturlige metaller. 

Huden min blir blå, hva skjer?
Dette er dessverre en allergisk reaksjon. Cirka 11% kan oppleve en allergisk reaksjon på blandede metaller. Når de gjør det, reagerer fuktigheten fra huden med metallene og skaper salter. Når saltene blir absorbert av huden blir det blått. Det anbefales å bare bruke solid gull dersom huden din reagerer på blandede metaller. Ariviera vil lansere solide gullsmykker i fremtiden.

 

Handlekurv

Gratulerer! Bestillingen din kvalifiserer for gratis frakt Fri frakt på ordre over ||500kr||
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp