FAQ

Hva er de beste halskjedelengdene for 'layering'?

Layering kan være vanskelig. Vi pleier å holde 5cm mellom hvert lag med smykker. Bland smykker med forskjellige lengder, former og nyanser for din unike look.

 

Vil chokerne deres passe meg?

Våre chokere kommer ofte med ekstra 5cm forlengelse for å sikre at den ikke blir for liten og alltid vil passe. Avhengig av halsstørrelsen din vil chokeren passe løsere eller strammere.

 

Hva er den vanligste halskjede størrelsen?

De vanlige halskjedelengdene vil variere mellom 40cm og 60cm.

 

Hva er smykkene deres laget av?

Vi produserer smykkene våre i 14k gold filled materiale, som i tillegg forgylles en ekstra gang med 18k for en ekstra shine og holdbarhet.

 

Hvor produseres smykkene deres? 

Smykkene våre blir produsert i Los Angeles i USA og i Portugal.

 

Hva er forskjellen mellom 14k og 18k gull?

14k gull består av 58.3% gull og 41.7% andre metaller. 18k gold består av 75% gull, som er legert med andre metaller for å gjøre det sterkt nok for hverdagslige slitasjer. 

 

Hvilke andre metaller binder dere gullet deres med?

Ariviera bruker både messing og 925 Sterling sølv, som er en legering av 92,5% sølv og 7,5 kobber og spor av andre naturlige metaller. 

 

Huden min blir blå, hva skjer?

Dette er dessverre en allergisk reaksjon. Cirka 17% kan oppøeve en allergisk reaksjon på blandede metaller. Når de gjør det, reagerer fuktigheten fra huden med metallene og skaper salter. Når saltene blir absorbert av huden blir det blått. Det anbefales å bare bruke solid gull dersom huden din reagerer på blandede metaller. Ariviera vil lansere solide gullsmykker i fremtiden. Du kan også sende en mail til contact@ariviera.com om å lage et custom solid gullsmykke til deg.

 

Vil huden min bli grønn av å bruke smykker fra Ariviera?

Nei, det er kun billige metaller som nikkel eller bronse som gjør huden din grønn.

 

Hvor ofte restocker dere produkter?

Vi produserer i lite kvantum. Om produktet er utsolgt vil det som regel være tilgjengelig igjen i løpet av en måned. Abonner på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert.

 

Må jeg betale toll på produktene jeg bestiller?

Alle ordre utenfor Norge er nødt til å betale toll. Varer vi sender ut av Norge vil bli tolldeklarert og du blir nødt til å betale tollen når du mottar pakken din. Tollen blir ikke medberegnet på våre sider men i ettertid. Ariviera er aldri ansvarlige for ditt lands tollreguleringer.